! Du skal være logget ind for at bruge denne del af DGL !

Du kan logge ind og ud i bjælken foroven.

I tilfælde af, at du er logget ind, skyldes denne meddelelse, at du har prøvet at gå ind på sider, hvortil der kun er adgang for DGL-administratorer eller for DGL-brugere med andre rettigheder end dig selv. Eksempelvis har du ikke adgang til lovsamlingen, hvis du er logget ind med abonnentlogin, men kun til administrationsoplysninger vedrørende abonnementet under "Din side". Hvis du er logget ind med brugerlogin, har du adgang til lovsamlingen og DGL's øvrige indhold, men ikke til oplysninger om abonnementet (bortset fra dine egne brugeroplysninger).

Hvis du ikke har oprettet dig som bruger og/eller abonnent, kan du også se her, hvordan DGL bruges.

Såfremt du er oprettet, men alligevel har problemer, kan du få tilsendt dine brugeroplysninger.


 

Nyttig viden


Om Lonely Planet

Lonely Planet er et australsk forlag som har specialiseret sig i at udgive rejsebøger. Forlaget udgiver rejseguider som primært henvender sig til rygsækrejsende og andre der rejser på et lille budget.


I 2004 havde forlaget udgivet mere 650 titler i 118 lande og havde et årligt salg på mere end seks millioner rejsebøger.


Lonely Planet producerer også tv-programmer (Lonely Planet Television) og har udviklet tre programserier: Lonely Planet Six Degrees, The Sport Traveller og Vintage New Zealand.


Forlagets hovedkontor ligger i Footscray, en forstad til Melbourne, Australien.