! Du skal være logget ind for at bruge denne del af DGL !

Du kan logge ind og ud i bjælken foroven.

I tilfælde af, at du er logget ind, skyldes denne meddelelse, at du har prøvet at gå ind på sider, hvortil der kun er adgang for DGL-administratorer eller for DGL-brugere med andre rettigheder end dig selv. Eksempelvis har du ikke adgang til lovsamlingen, hvis du er logget ind med abonnentlogin, men kun til administrationsoplysninger vedrørende abonnementet under "Din side". Hvis du er logget ind med brugerlogin, har du adgang til lovsamlingen og DGL's øvrige indhold, men ikke til oplysninger om abonnementet (bortset fra dine egne brugeroplysninger).

Hvis du ikke har oprettet dig som bruger og/eller abonnent, kan du også se her, hvordan DGL bruges.

Såfremt du er oprettet, men alligevel har problemer, kan du få tilsendt dine brugeroplysninger.


 

Nyttig viden


Philippe Gaubert

Philippe Gaubert (1879-1941) var en fransk musiker - en fremragende fløjtenist, en respekteret dirigent og komponist (skrev primært for fløjten). Gaubert blev født i Cahors i det sydvestlige Frankrig. Han blev en af de mest fremstående franske musikere mellem de to verdenskrige. Efter en velanset karriere som fløjtenist ved Paris Opéra, blev han i 1919 ansat i tre positioner, der placerede ham i centrum af det franske musikliv:


Professor i fløjte ved Paris Conservatoire
Hoveddirigent af Paris Opéra
Hoveddirigent af Société des Concerts.


Som komponist fornyede Gaubert intet, men hans værker dragede fordel af de tidligere store franske innovatorer, som Franck, Ravel og Debussy.


Gaubert døde i Paris i 1941 af et slagtilfælde.