DGL-abonnement som højfrekvensbruger


Som højfrekvensbrugere anses som hovedregel:

For højfrekvensbrugere er der 1 abonnementsmodel:

H1: Fuld adgang i 12 måneder. 4.200 kr. pr. licens for de første 5 licenser, 3.700 kr. for den sjette og følgende licenser (priserne er ekskl. moms for abonnenter i Danmark). Brugerlicenser er personlige.


Klik her for at gå til bestilling.


Til oversigten over abonnementsmodeller

Til abonnementsforsiden

Nyttig viden


Paven

Pave er den romersk-katolske kirkes øverste biskop, der efter katolsk tradition er apostlen Peters efterfølger som Kirkens øverste autoritet. Bosiddende og statsoverhoved i Vatikanstaten, Rom. Siden 1059 valgt af kirkens kardinaler i konklave.


Pavens faktiske titel er "Biskop af Rom, Jesu Kristi stedfortræder, apostlenes fyrstes efterfølger, pontifex maximus, vestens patriark" med meget mere. Den nuværende pave, Pave Benedikt 16. (verdsligt navn Joseph Alois Ratzinger), er nr. 265 i paverækken. Han blev valgt den 19. april 2005, og valget blev bekendtgjort kort efter kl. 18 lokal tid efter konklavets fjerde stemmerunde.


Den koptiske kirkes overhoved (for tiden Shenouda III) har titel af "Pave af Alexandria", mens overhovedet for den alexandrinske ortodokse kirke, Theodoros II, har titel af "Patriark og Pave af Alexandria og hele Afrika".